Poruchová linka 0850 111 727
   Zákaznícka linka 0850 269 269 
( zo zahraničia: +421 2 2040 2040)
4. januára 2019

Do roku 2019 vstúpila spoločnosť SPP- distribúcia s novou webstránkou. Nový web je krajší, prehľadnejší, modernejší a užívateľsky priateľskejší. Spĺňa najvyššie kritériá responzívneho dizajnu a technológií. Okrem nového vzhľadu sme pre vás pripravili aj prehľadnejšie rozdelený obsah a niekoľko nových nástrojov a funkcií, za cieľom zvyšovania úrovne našich elektronických služieb. S rekonštrukciou stránky však ešte nekončíme a budeme postupne zavádzať ďalšie novinky, ktoré vám uľahčia hľadanie pre vás najdôležitejších informácií a čo najviac vám urýchlia proces vybavovania pripojenia sa k našej distribučnej sieti plynu.

Náš starý web už nie je možné zobraziť. Veríme, že sa vám náš nový web páči, a že si čoskoro zvyknete na jeho používanie. Aby ste sa v ňom zorientovali čo najrýchlejšie, prinášame vám zopár inštrukcii k používaniu nového vzhľadu našej webovej stránky.

Hlavné menu nájdete v žltej horizontálnej lište navrchu stránky. Nad žltou lištou sa nachádza čierna lišta, kde nájdete dôležité telefónne čísla na poruchovú linkuna zákaznícku linku pre pripájanie do distribučnej siete. Rovnako tak tam nájdete aj ikony všetkých sociálnych sietí, na ktorých nájdete najnovšie informácie z prostredia našej spoločnosti, plynárenstva, pracovné ponuky a iné zaujímavé informácie. V hlavnom menu sa nachádzajú všetky žiadosti a online formuláre v sekcii E-služby, a tiež  kalkulačky spotreby zemného plynu alebo CNG.

Novinkou je prehľadnejšie radenie obsahu do kategórií. Na úvodnej stránke po krátkom rolovaní nižšie nájdete dlaždice, ktoré vám pomôžu zaradiť sa do skupiny našich zákazníkov a nájsť tak obsah určený priamo pre vás. Pod dlaždicami sa nachádzajú novinky, aktuality a tlačové správy týkajúce sa našej spoločnosti a distribúcie plynu.

Celkom naspodku stránky sa nachádza kalendár výkopových prác, kde po zadaní vášho okresu zistíte či vo vašom okolí aktuálne prebiehajú naše výkopové práce. Keď sa budete chcieť vrátiť na „Domov“ – teda na úvodnú stránku,  kliknite na logo našej spoločnosti v hlavnom menu vľavo hore.  Ak by ste predsa len nenašli čo hľadáte, využite možnosť vyhľadávania – tá sa nachádza ako na väčšine weboch, vpravo hore s ikonou lupy.

Ak sa vám niečo na novom webe nepáči alebo vám tam niečo chýba, napíšte nám na Facebooku alebo Instagrame –  tam sa viete jednoducho prekliknúť z hlavného menu vpravo hore alebo dole v päte stránky cez ikony sociálnych sietí.